“Conta-m’ho en valencià”, II edició del concurs de conte curt infantil i juvenil – VI Mostra del llibre i del Disc en Valencià de Benimaclet.

ATENCIÓ: L’acumulació de dies festius sobrevinguts ha distorsionat els terminis efectius que havíem establert, per tant allargarem la replegada dels treballs fins a dimarts 12 de desembre de 2017.

MERCAT DE LLIBRES

 

Vista la molt bona acollida que la iniciativa va tenir l’any anterior, la Universitat Lliure de Benimaclet, branca formativa, literària i de debat social de Benimaclet Viu, reedita “Conta-m’ho en valencià”, el concurs de conte curt infantil i juvenil dins el marc de les activitats de la VI Mostra del Llibre i del Disc en Valencià. El concurs té la finalitat de fomentar els hàbits lectors i creatius tant dels més menuts com dels joves i es troba dividit en tres categories per edat des dels 5 fins als 17 anys. Al cartell adjunt que hem distribuït en llocs estratègics de Benimaclet per fer-ho ven visible als potencials participants teniu informació detallada sobre el concurs, el qual enguany partirà de la frase: “Vaig posar els peus dins l’aigua…”, i a partir d’ahí la imaginació volarà per omplir els dos fulls preceptius. Els treballs es podran presentar fins el 10 de desembre a la seu del Centre Instructiu Musical de Benimaclet dipositant-los a l’urna que trobareu a la vora de l’escenari del saló. La resolució del concurs, proclamació de guardonats i lliurament dels bons de premi es farà durant els actes de la VI Mostra del Llibre i del Disc en Valencià del 16 de desembre de 2017, cap a migdia. El concurs és obert a tothom sempre que complisca els requisits, així que podeu contar-ho a tot familiar i amistat que estime la literatura i fer la difusió que considereu més adient, en xarxa virtual o en versió impresa.

I ara és el moment de recordar els treballs i les persones guanyadores de la primera edició, les narracions de les quals trobareu en la pàgina Concurs de Conte Breu de Benimaclet Viu resseguint l’accés del marge:

 

Categoria A (de 5 a 8 anys):

Premi: “La lluna té gust a formatge”, d’Aitana Canela

Accèssit: “Un bestiar de por”, de Lluna Cirugeda

 

Categoria B (de 9 a 13 anys):

Premi: “Des de la finestra…”, de Pablo Fuentes

Accèssit: “Què és això?”, de Guillem Cardona

 

Categoria C (de 14 a 17 anys):

Premi: “Llibertat entre barrots” de Sara Lorenzo

Accèssit: “De presa en presa” d’Ona Fabra

 

 

Benimaclet Viu

Universitat Lliure de Benimaclet

25 de novembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: