IV Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet: programa i participants.

[Aquesta entrada serà actualitzada segons anirem confirmant noves participacions o alterant la llista de participants: consulteu-la freqüentment]

Mostra IV 2015 V2 motiu

Com hem indicat a la presentació, la IV Mostra del Llibre i del Disc de Benimaclet obrirà portes a les 11.00 h de dissabte 12 de desembre de 2015. Una volta en marxa, cap a les 12.00 h, la nostra resplendent presentadora d’enguany, Blanca Borràs, obrirà l’acte per donar pas a un breu homenatge a Carles Salvador, poeta, articulista, gramàtic i un dels grans impulsor de la recuperació i normativització de la nostra llengua, mestre a Benimaclet des de 1934 fins que va faltar en 1955 i que hem anomenat Un record i quatre cançons. El record ens el donarà Joan Ortega, alumne del mestre, i les quatre cançons seran recitades per Lluís Arribas i Manolo Gimeno. A continuació i consecutivament gaudirem de les presentacions especials de l’assagista Tobies Grimaltos, de la narradora Raquel Ricart i del poeta Francesc Rodrigo què seran seguides de les presentacions obertes, encara per confirmar.

Pel que pertoca a la música i com és habitual tindrem una bona desfilada al llarg de tot el dia, però donarem prioritat a les presentacions durant la vesprada. Recordeu que tindrem tant breus actuacions en directe com presentacions telegràfiques però que sobre tot el que cal es parar atenció a l’enorme producció musical que ara mateix tenim encara massa amagada com ho testimonia el recent lliurament dels Premis Ovidi, per fi amb el suport oficial que mereixien. També amb Blanca Borràs a les regnes, tindrem com a punt de partida, a les 17.00 h, la presentació del magazine de música i tendències Tresdeu TV a càrrec de Sénia Mulayali -què ja va ser la nostra incomparable presentadora de la passada Festa Estellés de Benimaclet– per a, seguidament, donar pas a les presentacions obertes. Com els músics sempre van ben atrafegats (actuacions tancades a última hora, horaris variables, coordinacions, compromisos sobtats…) i fins l’últim moment no sabrem qui estarà i qui no, us preguem de consultar la llista de participants de més avall, la qual procurarem tenir sempre actualitzada amb tots els canviaments.

Enguany, el final de la jornada estarà animat pel veterà grup de folk Tr3scant que des de l’escenari ens anirà acomiadant ben carregats de llibres i discos però sobre tot de coneixement sobre la gran tasca que fan les llibreries de Benimaclet, tant les generalistes com les especialitzades, les menudes editorials properes, les discogràfiques i tants i tants músics que breguen per surar en rius encara foscos i turbulents.

 

 

PARTICIPANTS (taula provisional i contínuament actualitzada)

LLIBRES

 

La Traca

Librería Primado

Librería Gaia

La Repartidora

La Rossa

L’Eixam

Camacuc

Denes

à l’ortografia-Barber Edicions

Auca Llibres Antics

 

 

DISCOS

 

COM (Col·lectiu Ovidi Montllor)

Comboi Records

Mésdemil

Oldies

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTORS

 

Tobies Grimaltos

Raquel Ricart

Francesc Rodrigo

Enric Senabre

Joanjo Garcia

Amparo Gimeno

Emili Piera

Anna Santacreu

 

 

 

 

 

MÚSICS

 

Tresdeu TV

Tr3scant

Carles Enguix

Carles Pastor

Borja Penalba

Novembre Elèctric

Andreu Valor

Joan Amèric

Daniel Rosell

Joanes i la Colla Pantaix

Poetes Anònims

 

 

Teniu més informació útil a l’entrada de la presentació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: