IV Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet: dissabte 12 de desembre de 2015.

Mostra IV 2015 V2 A4

La Universitat Lliure de Benimaclet -branca acadèmica de Benimaclet Viu– i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet presentem la IV MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET. Enguany serà dissabte 12 de desembre amb horari d’apertura als visitants d’11:00 h fins a quan ens cansem. Com a les tres edicions anteriors la nostra intenció fonamental serà reunir amigues i amics que fem de la paraula, escrita o musicada, el nostre ofici creador o transmissor en un entorn dinàmic on mostrar les últimes produccions literàries i discogràfiques, tot això en el moment idoni per fer-les servir com a regal nadalenc front a la imposada tendència del consumisme desfermat d’objectes innecessaris, banals i freqüentment inútils. Volem mostrar allò que hem fet i farem i, sobre tot, on trobar-ho a prop de casa, que cap persona deixe d’adquirir un llibre o un disc en valencià al·legant que no sabia on trobar-ho.

A la nostra Mostra casolana e informal sobre tot tractarem de visibilitzar tant productes com espais o llocs on poder trobar eixa producció cultural nostrada sovint bandejada dels espais comercials dominants. Les llibreries de Benimaclet La Traca, Primado, Gaia, La Repartidora i La Rossa portaran el pes principal, però també llibreries properes especialitzades com Auca Llibres Antics i editorials alternatives i combatives, com Eixam, Camacuc, Denes i Barber pel que respecta als llibres. La part discogràfica serà principalment suportada per Mésdemil i per Comboi Records amb l’ajuda d’Oldies. Al llarg de la mostra disposarem de micròfon obert i mitjans per poder acollir lectures, entrevistes, música en directe i presentacions audiovisuals, per tant, us convidem a passar-se pel Musical de Benimaclet el proper 12 de desembre i gaudir de literatura i música i fins i tot descobrir-ne noves propostes. Tots junts intentarem donar a conèixer uns productes i uns llocs a un públic que possiblement no ho descobriria d’altra manera i per això preguem que esteu ben atents a la informació diàriament actualitzada que trobareu al nostre bloc sobre els escriptors i músics que hi participaran:

https://ullbenimaclet.wordpress.com/

Per si us serveis de referència ací teniu un testimoni videogràfic de la passada edició (però teniu en compte que per un lamentable problema tècnic no poguérem enregistrar les primeres intervencions) i uns tasts d’anteriors edicions:

Mostra III 2014:

https://drive.google.com/file/d/0B9B0i3WWX7wMQzA4Rmd2RUxCUjA/view?usp=sharing

MagaCIM 2013: http://www.youtube.com/watch?v=1mA3_4oje34

MagaCIM 2012: https://www.youtube.com/watch?v=YNApwJutdgM

I ací podreu trobar el cartell amb alta definició per si voleu ajudar-nos a fer-ne difusió:

https://drive.google.com/file/d/0B9B0i3WWX7wMTFN4bDFkSDVyelU/view?usp=sharing

I ací la programació i la llista actualitzada de participants:

https://ullbenimaclet.wordpress.com/2015/12/02/iv-mostra-del-llibre-i-del-disc-en-valencia-a-benimaclet-programa-i-participants/

Benimaclet Viu

30 de novembre de 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: