El Teatre Lliure de Benimaclet a la Facultat de Ciències Socials, dimarts 1 de desembre, 18.00 h.

Després de la seua participació a la presentació de les unitats didàctiques de Ramon Muntaner i Ovidi Montllor al Centre de Cultural Contemporània Octubre de València el passat 3 de novembre, participació tan a corre-cuita que no ens va donar temps ni ha contar-ho, el Teatre Lliure de Benimaclet, amb l’obra d’elaboració pròpia “L’Assemblea de Dones” actuarà al saló d’actes de la Facultat de Ciències Socials (Campus de Tarongers de la Universitat de València) proper dimarts 1 de desembre a les 18.00 h.

BV 151115 Teatre Lliure actuació 1D

Reproduïm a continuació el text de presentació amb el qual s’anuncia la representació a l’agenda de la Universitat de València:

http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/agenda-uv/assemblea-dones-1285851282125/Esdeveniment.html?p2=semana-1&id=1285951620875

El Teatre Lliure de Benimaclet, dirigit per Anna Gascón i Lucia Arce està format per persones interessades a reflexionar i experimentar a través de tècniques teatrals sobre la realitat en què vivim i la seua transformació. El últim treball és una obra de creació pròpia, com totes les que se generen. “La assemblea de dones” és el resultat del Taller de teatre de l’oprimit realitzat durant el curs 2014-2015. El taller va treballar a partir de l’obra d’Aristòfanes, “L’assemblea de les dones”. A partir del text original hi va haver un treball de reflexió i d’experimentació al voltant de la realitat social actual que va anar generant textos i construint un resultat final que ha estat molt satisfactori. A l’obra hi han referències a la Llei Mordassa, als desnonaments, a la violència masclista i policial, a la manca de treball, que ens ajuda a repensar el món que vivim.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: