Gran actuació del Teatre Lliure de Benimaclet al Musical.

Si jo governara,

seria escultora de la meua vida.

I la modelaria des dels meus anhels.

La guardiana dels meus somnis,

la realitzadora de la  vida,

i ningú mana de mi;

sóc l’escultora de la meua ment,

sóc poderosa,

sóc una deessa,

com la Sagrada Mare Terra

El passat dissabte dia 13 de juny el Teatre Lliure de Benimaclet posà en escena l’obra “Les assembleistes”, una obra de creació pròpia. “Les assembleistes” és el resultat del Taller de teatre de l’oprimit realitzat durant aquest curs. El taller ha treballat aquest any a partir de l’obra d’Aristòfanes, “L’assemblea de les dones”. Hi ha hagut un treball de reflexió i d’experimentació a partir de la realitat social actual que ha anat generant textos i construint el resultat final que ha estat molt satisfactori. L’actuació emocionà a tots i totes les assistents.

El Teatre Lliure de Benimaclet, dirigit per Anna Gascón i Lucia Arce ha decidit constituir-se com a grup estable i en setembre obrirà les seues portes a noves incorporacions de persones interessades a reflexionar i experimentar a través de tècniques teatrals sobre la realitat en què vivim i la seua transformació.

El Taller de Teatre de l’Oprimit és una activitat que porta en marxa la Universitat Lliure de Benimaclet  des de fa quatre anys i que ha estat l’inici d’aquest projecte.

Quant a Carles Monclus
Professor d'intervenció sociocomunitària. Interessat especialment per l'àrea de l'animació sociocultural, la intervenció cultural i les TIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: