I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, 15 de desembre de 2012.

La Universitat Lliure de Benimaclet, l’Associació de Veïns de Benimaclet i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet presentem la I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, amb l’aclaridor lema de: El lloc on trobaràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com aconseguir. La mostra es celebrarà dissabte, 15 de desembre, a l’espai gastronòmic i sociocultural El Musical de Benimaclet (Carrer Baró de Sant Petrillo, 14), entre les 12:00 i les 19:30 h. A la mostra participaran les llibreries La Traca, Primado i Comercial L’Eixam. Per la part musical, Comboi Records, Discos Oldies i Mésdemil desplegaran els seus materials, amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

Imprimir

Al llarg de la jornada hi hauran tallers infantils de manualitats i d’animació lectora (12:00 h), signatura d’exemplars tant literaris com musicals, entrevistes amb els autors de les obres, presentacions de novetats editorials i discogràfiques i alguna que altra sorpresa que ara no podem revelar. La mostra finalitzarà amb el gran concert nadalenc de l’Orquestra Simfònica i Cor del Centre Instructiu Musical de Benimaclet (19:30 h).

Penseu que tot açò té l’objectiu de promoure la presència de la literatura i de la música fetes a casa nostra com a regal nadalenc, a mà, o encomanat al Pare Noel i als Reis de l’Orient, i que volem fer ben visible l’enorme tresor que tenim amagat a les prestatgeries dels centres comercials, donar a conèixer l’ampla i variada oferta que hi ha i mostrar amb orgull tot allò que, tantes voltes, resulta tan difícil de trobar. Així que feu compte de venir ben preparats i fornits per a l’ocasió.

Enllaços (per a entretenir-se una bona estona tant si sou curiosos com si sou xafarders):

ULL-B; Benimaclet Viu; Associació de Veïns; CIM; CIM Twitter; MagaCIM TV; MagaCIM revista; El Musical; El Musical Twitter; La Traca; Primado; Comcercial L’Eixam; Comboi Records; Discos Oldies; Mésdemil; Col·lectiu Ovidi Montllor.

Anuncis

One Response to I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, 15 de desembre de 2012.

  1. Retroenllaç: La I MOSTRA DEL LLIBRE I DELS DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET apropa la literatura i la música al públic. « Universitat Lliure de Benimaclet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: