Carmen Castro i Teatre de l’Oprimit

Proper dimecres, 24 d’octubre de 2012, la Universitat Lliure de Benimaclet iniciarà  un nou cicle de xerrades obertes amb Alternatives per a un nou model de societat: l’economia de la igualtat, on l’economista i directora de SinGENEROdeDUDAS Carmen Castro ens farà una profunda dissecció del sistema de divisió sexual del treball actualment fomentat i de l’eixamplament de la bretxa de desigualtat en les posicions socials de dones i homes. Tot això al CS Terra, a les 19:00 h, com ja havíem indicat més avall.

Al sendemà, la mateixa Universitat Lliure de Benimaclet donarà també l’eixida a la segona edició del Taller de Teatre de l’Oprimit: històries de vida, dirigit per les professores Anna Gascón Penya i Lucía Arce Ramos. Serà dijous, 25 d’octubre, a les 18:30 i a l’Escola de Música “Hipòlit Martínez” del Centre Instructiu Musical de Benimaclet (carrer Hipòlit Martínez, 3).

Amb la frase d’Augusto Boal “La ciutadania plena només pot ser aconseguida a través de l’art, única ferramenta capaç de canviar el món” com a lema, els objectius del taller són sensibilitzar davant d’una injustícia, una situació o una opressió, facilitar un espai de reflexió i comunicació, i difondre les possibilitats del teatre de l’oprimit com a ferramenta de mobilització social i col·lectiva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: