Xerrada 28 de gener a les 19 h.


Els “aliments funcionals”, a més de proveir-nos dels nutrients
necessaris, milloren el nostre estat de salut, sovint mitjançant la
prevenció de diverses malalties. Aquests aliments, focus d’intenses
campanyes publicitàries, són cada volta més freqüents a les
prestatgeries dels supermercats on ens assortim. Us convidem, per tant,
a conèixer els seus fonaments des del punt de vista bioquímic i a
valorar els seus beneficis per tal de contrastar allò que sabem amb el
que creiem saber-ne i el que hauríem de saber.

Especialment per a aquelles persones més agosarades i intrèpides què s’han atrevit a respondre les preguntes del primer qüestionari, ací teniu el segon.

Quant a Carles Monclus
Professor d'intervenció sociocomunitària. Interessat especialment per l'àrea de l'animació sociocultural, la intervenció cultural i les TIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: